Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Návod na údržbu

Aby jsme Ti dlouho dělaly radost a byly fakt krásné co nejdéle, pojďme se podívat jak se o nás, Tvoje nové kousky starat:

Legíny:

Haló kamarádko, my Tvoje nové legíny jsme vyrobené z funkčních, a prodyšných materiálů, jejichž základem je mikrovlákno. Mikrovlákno samo o sobě znamená jemné a to my jsme a taky příjemné na dotek. Aby jsme takové zůstaly je potřeba se o nás pěkně starat. Zvládneme toho opravdu hodně, ale jsou věci,
které se nám nelíbí: Praní na vysokou teplotu-nee, aviváž-nene a ostré a hrubé předměty-nenene. Prosím dávej nás prát samostatně na krátký program s jemným pracím práškem na 30°C a fakt nemáme rády aviváž, ta nás dokonale zničí a většinou po ní ztrácíme strukturu a pružnost. Moc prosíme dej si pozor na ostré a drsné předměty ať nás někde nezachytíš, dřevěné lavičky a jiné hrubé povrchy a taky sucháče (suché zipy) jsou pro nás postrachem a naše setkání nedopadá dobře (pozor i na bundy, kde se často skrývají tito malí záškodníci). U zateplených legín v místech kde dochází ke tření s jinými vrstvami oblečení, můžou na povrch vystupovat světlé nitky, doporučujeme legíny co nejméně vystavovat oděru.

Zimní Legíny:
Na naše zimní legíny používáme drahé a exkluzivní, vysoce funkční, velice příjemné a udržitelné materiály, které vyžadují adekvátní péči. Legíny nejsou určeny na hrubé a drsné povrchy (kde hrozí zatrhání), také je ničí odírání taškami a batohy a trpí při poškrábání suchými zipy a jinými ostrými předměty (z vnitřní strany bundy). Při praní prosím používej jemné prací prášky (praní na 30st.), bez aviváže a program na funkční oblečení. Pokud k nim budeš takto přistupovat, vydrží Ti dlouho krásné, barevné a příjemné na nošení s vynikajícími funkčními parametry. Správnou péčí, můžeme společně snížit spotřebu oblečení a tím i šetřit naši krásnou planetu.


Funkční trička a Mikiny:
Jsme stejně jako legíny vyrobeny z jemných a funkčních materiálů, které jsou prodyšné, elastické a báječně příjemné. Když nás budeš prát na teplotu do 30°C s jemným pracím práškem bez aviváže budeme dlouho krásné a jemné. Žehlit nás netřeba, jen si dávej pozor na ostré předměty a hrubé povrchy ať nás nezachytáš, obvzláště neopracované dřevěné lavěčky jsou mňamka. Také popruhy od tašek a batohů nás dokážou pěkně zřídit.


Bavlněné kardigany a mikiny:

Tak tady to bude jiné kafe. Bavlna je materiál odolný, ale také je potřeba o něj dbát. Barevné mikiny pereme samostatně na 30°C, aby barva co nejdéle vydržela. Výrobky z bavlněného výplňku můžou po prvním použití líňat, ale neboj se, jak mě jednou vypereš bude to pryč. Pokud mám na sobě nějaký slušivý potisk, nebo nějakou jinou parádičku, per mě otočenou z rubu a se sušičkou to nebude to pravé. Vyžehlit mě můžeš, ale zase pozor na potisky, ty by dopadly zle. 


Softshellové kousky:

My softšeláci jsme odolní borci, máme parádní funkční vlastnosti, hodně toho odpružíme a nejsme moc nároční na to všelijaké hračičkování v prádelnách. Často nás můžeš otřít jen mokrou hadérkou. Když už budeme muset jít do pračky tak vždycky rubem, maximálně na 40°C a hlavně ne aviváž. Pokud to splníš budeme ti dlouho a skvěle sloužit.

Symboly pro údržbu textilií:

SYMBOLY PRO UDRZBU-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Jadberg Women je členem sdružení pro označování textilu. Kompletního průvodce údržby textilu naleznete ZDE.

Last but not least:

A na závěr, jsme opravdu kvalitně zpracované a v Jadbergu si s náma vyhráli a dali nám kus lásky. Pokud se o nás budeš starat vydržíme Ti dlouho krásné a budeme Ti dělat jen samou radost.