Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Naše Výroba

lokalnivyroba-jdb women

Jak všude zdůrazňujeme (a doufám, že Vás tím nenudíme) jsme rodinná firma z Moravy a všechny textilní výrobky od začátku do konce vznikají u nás.

Vybudovali jsme kompletní textilní výrobu a už od roku 1994 navrhujeme, konstruujeme, kreslíme, zkoušíme a vybíráme materiály, zkrátka vše od začátku až do konce, včetně sublimačního tisku a následného lisování, které provádíme ve vlastní režii. Firmu jsme zakládali z ničeho a vybudovali od píky. Zakládáme si na kvalitě, fortelu, upřímnosti a férovém a přátelském přístupu k zákazníkům i kolegům.

Naše cesta byla dlouhá, padlo na ní spousta slz a sebezapření, ale nikdy jsme neztratili směr a víru. Z ryze sportovní firmy postupně vzniknul projekt dámského oblečení, až nastal čas oba projekty oddělit. Ten čas nastal v roce 2021, kdy jsme Vám představili samostatnou značku Jadberg Women. V ní se chceme zaměřit na krásné a neokoukané elegantně-sportovní kousky vyráběné se smyslem pro krásu, v nichž se bude odrážet kus poctivého řemesla a tradice, respektu k přírodě a slušných podmínek pro všechny kdo se na výrobě podílí.

vyroba-damskeho-obleceni-jadbergwomen-1

Důraz klademe na nový módní trend, takzvanou pomalou módu-Slow Fashion, což znamená, že naše výroba bude maximálně ekologická a udržitelná, aby se zkrátily dodavatelské trasy a aby naše kousky byly tak kvalitní a lehce kombinovatelné, že nebudete mít potřebu je často měnit a dlouho jste si je užívaly a rády a s hrdotí nosily.

Co se týká už samotné výroby, základem krejčoviny je steh, takže je nutné začít od kvalitních nití, přes zipy od renomovaných značek až po vynikající materiály a samozřejmě špičkové dílenské zpracování, na kterém si dáváme opravdu záležet. Navazujeme tak na naši rodinnou tradici kvalitní krejčoviny, která se táhne přes naše prarodiče až do první republiky. Dědeček byl ředitelem OP a po celý svůj život se věnoval zakázkové výrobě, včetně konstrukce a rozmnožování střihů a stál při zrodu naší textilní značky v roce 1994.

Budeme moc rádi, pokud nás budete brát jako své přátelé a kamarády a my se Vám na oplátku budeme snažit vyjít ve všem vstříc a uděláme pro Vaši spokojensot maximum.

O výrobě legín v naší dílně se dočtete zde.
- O speciálním flatlockovém stroji na sešívání elastickým materiálů píšeme zde.
- O limitkách a exkluzivkách z naší dílny se více dozvíte zde.
- Zde píšeme o tom, co znamená když výrobky došíváme a je potřeba si na ně nějakou chvíli počkat.
- A o udržitelné a lokální výrobě jsem se trochu rozepsali zde.

vyroba-damskeho-obleceni-jadbergwomen-2

Přejeme Vám, ať se Vám naše kousky líbí a krásně nosí a budeme se těšit na Vaše podněty, náměty a všechny reakce.

Monča a Marťa z Jadberg Women.