Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

O Nás

JADBERG_women-Logotyp

 

Naši rodinnou firmu Jadberg jsme založili v roce 1994 jako sportovně oděvní značku. Pomalu jsme se hledali a učili jak budovat a rozvíjet naše představy a vize. Každá firma se rodí ze semínka odvahy a nadšení, aby to co děláme mělo smysl. Aby vám vyrostl silný a zdravý strom, tak mu musíte obětovat svůj volný čas a pracovat každý den s neutuchající vášní a nadšením.

Naše cesta byla dlouhá, padlo na ní spousta slz a sebezapření, ale nikdy jsme neztratili směr a víru. Z ryze sportovní firmy postupně vznikal projekt dámského oblečení, až nastal čas oba projekty oddělit. Ten čas nastal právě nyní v roce 2021, kdy Vám představujeme samostatnou značku Jadberg Women. V ní se chceme zaměřit na krásné a originální sportovně-elegantní kousky vyráběné se smyslem pro Slow-Fashion, v nichž se bude odrážet kus poctivého řemesla a tradice, respektu k přírodě a férových podmínek pro všechny kdo se na výrobě podílí. Tak abyste naše kousky nemuseli často měnit, mohli libovolně kombinovat a nosit znovu a znovu.

Já jsem Slovenka ze Zvolena a manžel Moravák z Uherského Hradiště, máme vlastní výrobu, vlastní dílnu a zaměstnáváme na plný úvazek švadlenky, střihače, grafiky i tiskaře. Protože jsem firma rodinná, máme v týmu i velkou část rodiny. Je to často velká řehole a spousta stresu, ale stále věříme, že řemeslo má zlaté dno a často jsme se o tomto rčení přesvědčili v turbulentních dobách roku 2020. Díky tomu můžeme být pružní a jsme schopni vycházet vám, našim zákazníkům vstříc. O výrobě legín v naší dílně najdete článek zde.

Na fotkách našich výrobků většinou uvidíte mně, dceru Denisku, neteř Majku, nebo někoho dalšího z rodiny, zkrátka od začátku až do konce si všechno děláme sami. Možná Vám tak budou naše kousky bližší a dokážete se s nimi více ztotožnit a navíc jejich nákupem podpoříte lokálního výrobce. Většinu materiálu odebíráme od našich, nebo evropských dodavatelů.

V našich nových kolekcích nám jde především o kvalitu ruční práce, autentičnost a udržitelnost spolu s možností širokého využití od sportu až po vycházkové a elegantní výrobky a to vše v novém pojetí a stylu. Snad se Vám budou líbit a budete cítit z každého našeho výrobku lásku a nadšení, které jim věnujeme.

Více se o nás dozvíte na našem Blogu.

Monika a Martin z Jadbergu

 

martinamonika-2021

Recenze a hodnocení našeho obchodu najdete zde

overeno zakazniky