UPOZORNĚNÍ! OD PONDĚLÍ 22.4.24 DO PÁTKU 26.4.24 Z DŮVODU STĚHOVÁNÍ NEBUDEME EXPEDOVAT OBJEDNÁVKY. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Udržitelnost-Jadberg Women

udrizetelna vyroba-jdbw-2023-1

 

Uvědomujeme si, stejně jako mnoho z vás, že člověk není přírodě nadřazený, ale je její nedílnou součástí. Chápeme, že Země je maminka nás všech a náš jediný a nádherný domov a tak jako naše vlastní domovy je i ten vesmírný potřeba chránit, udržovat, uklízet, opatrovat a ochraňovat. Proto se snažíme při naší výrobě minimalizovat dopady na životní prostředí.

Především my, výrobci bysme měli jít příkladem a i když jsme ve srovnání s ostatními producenty malinkatí, tak každé zrnko písku se počítá. Proto u nás v Jadbergu minimalizujeme používání plastů. Co lze balíme do papírových krabiček, balíčky posíláme v recyklovaných krabicích, dárkově zabalené do hedvábného papíru, naše plavky, topy a trička balíme do opakovatelně použitých taštiček.

Odebíráme materiály téměř výhradně od evropských dodavatelů, tím se minimalizuje znečištění ovzduší při transportu, některé naše produkty jsou z recyklovaných materiálů, pro tisk našich designů používáme pouze vodou ředitelné, ekologické barvy, nezatěžující ekosystém. 

Pružně reagujeme na poptávku a tak nevytváříme přebytky, které se následně musí vyprodávat se slevami a tím nezatěžujeme ekosystém nadbytečným množstvím textilu, který následně vyčerpává přírodní zdroje.

Prosím zamysleme se i nad správnou péčí o produkty. Dokážeme tím zásadně prodloužit životnost výrobků a snížit tak spotřebu oblečení, které častokrát kvůli nízkýcm cenám putuje přes půl světa a extrémně zatěžuje ekosystém, spotřebu vody a užívání pesticidů v půdě (pěstování bavlny). 

  jadberg-baleni-krabicka-leginy-5

Naše výrobky děláme metodou Slow Fashion, která znamená vysokou kvalitu produktů a tím dlouhou životnost, snadnou kombinovatelnost, férové podmínky pro zaměstnance, otevřenost a přátelství vůči zákazníkům, produkce dle konkrétní poptávky a zohledňujeme zdroje nutné k výrobě vzhledem k okolní přírodě.

lokalnivyroba-jdb women

My v Jadberg Women jsme lokální výrobci z České Republiky.

Lokální výroba je základem udržitelnosti. 

Jako lokální výrobce nezatěžujeme planetu dlouhými přepravními trasami, častokrát přes půl zeměkoule.

Jako lokální výrobce v zájmu udržitelnosti plánujeme výrobu dle reálné poptávky a nevytváříme tak přebytky.

Lokální výrobci nevyužívají neférovou a levnou pracovní sílu někde v daleké cizině, kvůli které krajiny, které tyto výrobky vyrábí častokrát v nevhodných podmínkách pro zaměstnance, rezignovaly na vlastní rozvoj, ale spoléhají se pouze na to, co jim přijde ze zahraničí a v případě výpadku takové poptávky mají existenční problémy.

Jako lokální výrobce udržujeme v zemi vědomosti, fortel a Know-How a zvyšujeme tak zručnost a schopnosti našich obyvatel.

Jako lokální výrobce zaměstnáváme místni lidi a tím tak podporujeme zaměstnanost.

Jako lokální výrobce odvádíme daně z příjmu a daně ze zaměstnanců v naší zemi a tím tak podporujeme rozvoj krajiny.

Jako lokální výrobce využíváme místní dodavatele a tak nadále podporujeme rozvoj naší krásné země a zkracujeme přepravní trasy a snižujeme uhlíkovou stopu.

Jako lokální výrobce jsme snadno identifikovatelní a snažíme se pružně reagovat na požadavky zákazníků a neprodukovat přebytky.

Jako lokální výrobce našim zákazníkům zaručujeme vysokou kvalitu a zboží vyrobené s ohledem na životní prostředí a lidská práva.

Vaší podpory se velice vážíme, díky ní se i Vy podílíte na udržitelnosti textilní produkce a navíc peníze za naše výrobky zůstanou v České republice a díky tomu se uzavírá koloběh lokálnosti a udržitelnosti.

jadberg-women-sustainability-udrzitelnost-obrazek-les1

O principu Slow Fashion módy se více dozvíte zde.

SLOWFASHION-jdbwomen-napisy na web-V2-jdbw