UPOZORNĚNÍ! OD PONDĚLÍ 22.4.24 DO PÁTKU 26.4.24 Z DŮVODU STĚHOVÁNÍ NEBUDEME EXPEDOVAT OBJEDNÁVKY. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Denim je opět trendem roku

Denim je znovu trendem roku

Džínové midi sukně jsou trendem letošního jara – modely sahající až kotníkům vám zajistí pohodlí při všech rozmarech letošního rozvrkočeného jarního počasí. Pokud toužíte po univerzálním kousku, který je v módě, pak jsou denimové kousky tím ideálním řešením!

Už několik let jsou midi sukně, tedy sukně sahající svojí délkou mezi kolena a kotníky (v případě délky až ke kotníkům se jedná o „midaxi“ sukni), jedním z nejuniverzálnějších kousků šatníku. Avšak až letos jsme usoudili, že je čas oprášit variantu z denimu - a musíme říct, že výsledek opravdu stojí za to. Vytvořit s pomocí džínové midi sukně dokonalý outfit je totiž doslova hračka. Je pravdou, že už na podzim se tato džínová varianta dostala na vrchol oblíbenosti i u světových módních návrhářů a i nadále si udržuje svou pozici na předních příčkách oblíbenosti a bude to tak po celý letošní rok. Denim prostě jede.

denim-sacko-cindy-blog-jadbergwomen2
denim-sukne-viki-blog-jadbergwomen3

 

Vybírat je zkrátka radost! V naší nabídce máme novinku Midaxi denimovou sukni Viki, ke které se báječně hodí denimové sáčko Cindy, uvedené již v loňské kolekci. Až se nám oteplí, určitě přijde vhod džínové minisukně Texas a v konstrukci nyní máme stylové denimové košile a skládanou sukni s krásnou výšivkou, kterou Vám představíme v nejbližších dnech.

Ideální délka dle posledních trendů, jsou sukně, které se svou délkou co nejvíce přibližují ke kotníkům své nositelky. Midaxi sukně Viki z denimu je pak skvělou a vkusnou variantou ke klasickým džínám. Sukně je sice vyrobená ze stejného materiálu jako rifle, ale bude vždy vypadat mnohem elegantněji.

Pokud jste ještě do svého šatníku nazařadila midi sukni z džínoviny, není na co čekat. Denimové sukně a denim kompletně bude hitem i po skončení letních prázdnin. To potvrzují i právě probíhající přehlídky podzimních kolekcí, které se nyní odehrávají po celém světě a ukazují, že denim bude stále v módě.

Nové denim sukně jsou ideální pro různé kombinace. Hodí se k nim téměř všechno - od triček, topů a košil přes mikiny, saka až po bundičky všech tvarů a střihů. Stačí si jen vybrat podle aktuální události a vaší momentální nálady. A pokud jde o boty, nejlepší je zvolit jednoduchost. Lodičky, kecky i kozačky nad kolena se budou k denimové sukni výborně hodit. Kozačkám určitě prospěje, pokud rozparek bude dostatečně vysoký, aby jste mohly dát na odiv perfektní styl a to je přesně příležitost pro naši sukni Viki.

V letošním roce bude denim stále na vrcholu zájmu a čím více denimových oděvů spojíte do jednoho outfitu, tím lépe!

Z naší nabídky si můžete vybírat trendové kousky z kolekce DENIM.