Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Jak vznikal náš kardigan dámský

Kardigan s kapucí JDBW

Některé věci vznikají jako nutná potřeba. Stalo se to tak i v případě našeho dámského cardiganu s kapucí. Stává se mi totiž, že něco nutně potřebuji :) a mám to vysněné, ale nemůžu takový vysněný kousek nikde v obchodech a ani na webu najít. A to byl přesně případ pro cardigan dámský Jadberg Women.

Nakreslila jsem si střih, sama vyvzorovala nastříhala a také sem si kardigan ušila. Z výsledku jsem byla nadšená, byl to totiž tak univerzální a pohodový kousek, že jsem jej nosila často a ráda, tak jako správná praktická žena :) Možná, že tím by to i skončilo, nebýt kámošek ze cvičení, které byly z kardiganu úplně nadšené. Právě že super na kardiganu je, že přideš do cvičení a i když je venku teplo, můžeš jej nosit rozhalený a cítíš se v něm příjemně a jak jdu po cvičení večer domů, zpocená a unavená a venku už je tma a zima, tak se do něj krásně zavinu, nahodím kapuci a je mi fajn a jsem sama sebou. Holky cardigan po mě pořád chtěly a i když jsme v té době měli firmu na sportovní oblečení a vyráběli pouze dresy a další týmové oblečky, zkusila jsem tento vyloženě dámský kus oblečení šoupnout mezi ně a světe div se, ono se to povedlo. Holky byly nadšené a tím tak vznikl úplně první kousek z kolekce Jadberg Women-jeho veličenstvo Kardigan dámský a nasměroval nás úplně novým směrem.

damsky-dlouhy-kardigan-s-kapuci-horcicovy-jadbergwomen-6

To vše se odehrálo na jaře roku 2020, když zuřila první kovidová vlna a všechny sporty byly stopnuté. Nevím, jestli to byl Vesmír, Bůh, nebo něco jiného, ale každopádně nás nasměroval správným směrem, za což jsem mu vděčná a pochopila jsem, že vše přijde ve správný čas a jediné co k tomu potřebuji je láska, proto i na prvních kouscích byl na rukávech nápis "ALL YOU NEED IS LOVE". Je to můj vzkaz Vesmíru a  výraz vděčnosti a jsem si jistá, že i Vám po těžkém dni pohled na tuto mantru trošičku pomůže zlepšit náladu. Původní kardigany s tímto nápisem jsou již jen dva - černý kardigan s kapucí a hořčicový (žlutý) cardigan s kapucí-původní modely z roku 2020, jak jim familierně říkáme Koviďáci :). 

kardigan-damsky-blog-materialy-jadbergwomen2

Cardigany průběžně upravujeme a vylepšujeme. Přepracovali a doladili jsme kapuci, která je nyní sešitá ze tří dílů a je mnohem více slušivá a propracovaná a lepší sedí. Od letoška jsme na nových modelech zvedli kapsy, jak jste si o tuto úpravu psaly. Náš dlouhý kardigan s kapucí si můžete doplnit páskem, který Vám vyrobíme v barvě kardiganu a tak si z něj udělat slušivý kabátek. Stále populární je i klasický černý kardigan, který krásně zužuje postavu. Dlouhý kardigan vůbec dělá pěknou figuru, která díky prodloužené délce a střihu vypadá opticky delší a černou barvou se tento vjem ještě umocní. Krásnou a stále zářící hvězdou je hořčicový-žlutý cardigan. Jeho odstín je zlatavě žlutý a vypadá opravdu famózně.

Povídání o materiálu na kardigany by vydalo na samostatný článek. Zkrátím to tak, že kvalitu si přísně kontrolujeme a na materiálu si dáváme opravdu záležet, aby byl parádní a kvalitní, tak jak jste od nás zvyklé.

Každý rok přicházíme s trendy odstíny a i letos máme krásné nové barvy. Začínáme s extra stylovou a trendovou barvou pro rok 2023-Mintovou, nebo také Nefritovou. Tato barva je na kardiganu úplně úžasná a prudce slušivá, druhá novinka bude Khaki-Olivovová v Army stylu, taky velká parádička-posuďte samy.

kardigan-damsky-nefritovy-jadberg-women600 kardigan-damsky-khaki-jadberg-women-600


Kompletní nabídku našich vymazlených kardiganů najdete zde.

To by tak asi bylo vše a pamatujme, že jediné co v životě potřebujeme je láska-All you Need is love.