Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Otevíráme nový módní ateliér Jadbergwomen

Otevření módního ateliéru v Napajedlích:

Nový módní ateliér v Napajedlích: JadbergWomen otevírá dveře

Milé kamarádky,

s velkou radostí vám oznamujeme, že naše rodinná značka dámského oblečení JadbergWomen otevírá svůj zbrusu nový módní ateliér v malebném městě Napajedla na Moravě. Tento ateliér není jen obyčejným obchodem, ale místem, kde se setkávají kreativita, styl a přátelská atmosféra.

foto do blogu-1200x500-24-obchod1


A proč byste měla navštívit náš ateliér?

V našem ateliéru najdete průřez celou naší kolekcí, kterou sami navrhujeme, konstruujeme a šijeme v naší dílně. Každý kousek, který zde uvidíte, je výsledkem naší lásky k módě a pečlivé práce. Přijďte si prohlédnout a vyzkoušet stylové oblečení, které v sobě snoubí eleganci, pohodlí a jedinečnost.

 

Přátelská a osobní péče

Chápeme, jak důležité je cítit se v oblečení dobře, a proto vám rádi pomůžeme se stylingem a kombinací jednotlivých kousků. Naše přátelské prostředí je stvořeno pro to, abyste se u nás cítily jako doma. Ať už hledáte outfit na speciální příležitost, nebo chcete obohatit svůj šatník o nové, nadčasové kousky, jsme tu pro vás.

 

Otevírací doba:

Náš ateliér bude pravidelně otevřený dvakrát týdně, a to:

- Úterý: 12:00 - 15:30

- Čtvrtek: 12:00 - 15:30

Mimo tyto hodiny nás můžete navštívit kdykoliv mezi 10:30 a 15:30 na základě předchozího objednání (stačí 30 minut předem). Chceme vám nabídnout co největší flexibilitu a možnost přizpůsobit návštěvu Vašim potřebám.

 

800x600-foto do clanku-24-ateiler-1 800x600-foto do clanku-24-ateiler-2


Stylový a útulný interiér:

Ateliér jsme zařídili s velkým důrazem na detail. Kombinace moderního designu a příjemného prostředí vytváří ideální místo pro nakupování a relaxaci. Světlé barvy, pohodlný nábytek a stylové dekorace přispívají k tomu, abyste se u nás cítily příjemně a uvolněně.

 

Vyzvedněte si své objednávky z e-shopu:

Pro ty z vás, které preferují online nakupování, nabízíme možnost vyzvednutí objednávek z našeho e-shopu přímo v ateliéru. Tímto způsobem si můžete zboží prohlédnout, vyzkoušet a případně se poradit s našimi stylistkami.

foto do blogu-1200x500-24-obchod2 

Těšíme se na vás!

Moc se těšíme na vaši návštěvu a věříme, že náš ateliér si zamilujete stejně jako my. Přijďte objevovat krásu naší kolekce, užívat si přátelskou atmosféru a nechte se hýčkat v našem stylově zařízeném prostoru. Každá návštěva je pro nás cenná a jsme připraveni vám poskytnout ten nejlepší zážitek z nakupování.

 

S láskou,

Monča z Jadbergwomen.

handmade-modni atelier-big