Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Sukně - symbol ženství a ženské energie

Jak dámské sukně pomáhají ženám doplňovat energii a cítit se více žensky.

Některé ženy vidí sukně pouze jako součást šatníku, která je vkusná a vhodná pro speciální příležitosti. Ale sukně mohou být mnohem více než jen oděvem; mohou být zdrojem ženské energie, vitality a chuti do života. Zdá se, že sukně, zejména dlouhé sukně a dlouhé letní sukně, mohou skrývat tajný potenciál, který pomáhá ženám čerpat svou vnitřní energii.

Energie matky Země totiž stoupá vzhůru a zásobuje ženu kvalitami jako jsou láska, opečovávání, citlivost, jemnost, soucit a dalšími krásnými a jedinečnými ženskými vlastnostmi. Díky svému kuželovitému tvaru, který se směrem dolů rozšiřuje, sukně usnadňuje a zvyšuje přijímání této životadárné energie a umožňuje tak ženě stát se sama sebou s jistotou, láskou a sebedůvěrou v sebe sama.
Ženy z různých kultur a národů nosily od nepaměti různé typy sukní a šatů: Slovanky oblékaly sarafán, v Řecku chitón, v Římě tuniku, v Indii sárí a v Japonsku kimono a tak je jasné, že jakékoliv sukně jsou jedním z hlavních kousků, který symbolizuje ženskost v pravém slova smyslu.

 

sukne-foto do blogu-1200x563_8.23

Tajemství dlouhých sukní


Dlouhé sukně jsou často spojovány s něžností, ženskostí a krásou. Jejich dlouhá délka může někdy poskytnout pocit bezpečí a jistoty. Mnohé ženy tvrdí, že nošení dlouhé sukně nebo dlouhé letní sukně jim pomáhá cítit se centrovány a připojeny k Zemi.

Zavinovací sukně a jejich praktičnost


Zavinovací sukně přinášejí svým nositelkám pocit komfortu a volnosti. Jejich variabilní styl umožňuje snadné nastavení, což je činí ideálním oděvem pro ženy, které hledají rovnováhu mezi stylem a pohodlím. Navíc, jejich praktický design vytváří energický tok, který může posílit vnitřní ženskou sílu. Krásná a stylová je i zavinovací džínová sukně, kde se snoubí hravost a nevázanost denimu s klasickým střihem a výsledkem je báječný a trendy look, který hned tak někde nenajdete-viz náš bestseller, sukně Viki

 

sukne1-fotky-blog-600x600-photoprofil sukne2-fotky-blog-600x600-photoprofil


Úžasné tylové a midi sukně


Tylová sukně a midi sukně jsou dalšími typy sukní, které mají schopnost navodit pocit radosti a lehkosti. Tylová sukně, s jejími vrstvami a texturou, často připomíná báječnost a snovost. Midi sukně, která končí v polovině lýtka, nabízí nejen styl, ale také pohodlí a praktičnost a mimo jiné tato délka je ideální pro vytváření kuželovité siluety, tolik potřebné pro doplnění a rozhojnění ženské energie.

 

tylova-sukne_fotky-blog-600x600-photoprofil dlouha sukne-blog-600x600-jadbergwomen

 

Energie barev a materiálů


Černá sukně, kolová sukně, džínové sukně, skládaná sukně, saténová sukně, riflové sukně, lněná sukně a sukně s kapsami – každý z těchto druhů má svou vlastní energetickou charakteristiku. Například, černá sukně může poskytovat pocit síly a autority, zatímco lněná sukně nabízí pocit přirozenosti a organičnosti.

Letní sukně a jejich energetický náboj


Letní sukně, zejména dlouhé letní sukně, jsou ideální pro teplé měsíce, kdy je lehkost a volnost obzvláště ceněna. Tento typ dámské sukně často pomáhá ženám cítit se svobodnějšími a energičtějšími.

 

letni sukne-jadbergwomen_1200x563

 

Sukně nejsou pouze módními doplňky, ale mohou být i mocnými nástroji pro čerpání a uchování ženské energie. Zda už preferujete dlouhé sukně, tylové sukně, džínové sukněmidi sukně nebo jiné styly, každá dámská sukně má svůj vlastní způsob, jak vám může dodat energii a sebejistotu a cítit se více žensky. Prakticky stejná situace nastává u dámských šatů. V těchto případech jde především o kuželovitý tvar, který ženám pomáhá čerpat energii ze Země. Samozřejmě, pokud jsou sukně a šaty vyrobeny s láskou a příznivou energií z organických a udržitelných materiálů, pak jenom lépe. Takže příště, když si budete vybírat sukně a nebo šaty, pamatujte na to, že nejde jen o módu, ale i o možnost posílit svou vnitřní ženskou sílu a může to být malý kousek v obrovské skládačce spokojeného a šťastného života.

 Kompletní nabídku krásných energizujících sukní, vyráběných lokálně a s láskou v rodinné firmě naleznete zde. 

 

handmade-modni atelier-big