Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Jak nosit dámské vesty

Outfity s dámskými prošívanými vestami - Jak nosit Prošívanou Vestu Stylově a trendy

Zima je tu a s ní přichází chlad a každá z nás ocení dodatečnou vrstvu pro zahřátí. Holky obvykle dávají přednost bundám a svetrům, ale měly byste zvážit i další možnosti, jako jsou dámské vesty. Vesty dámské se dají nosit přes jakýkoliv svršek a skvěle doplní a rozzáří každý outfit.

Letos je prošívaná vesta středem pozornosti a oblíbeným kouskem podzimního a zimního šatníku, neboť nejen zahřeje, ale je také velmi stylová. Stačí mít dobré módní cítění a znalost aktuálních trendů a rázem vykouzlíte nezapomenutelný outfit. Oblečte něco neobyčejného a ohromte okolí svým stylem. Pro zimní módu můžete využít své letní košile a kalhoty s vestami a kabáty. Jednoduchý doplněk, jako je pásek přes vestu, může celý outfit vylepšit a změnit. Pro inspiraci jsme pro vás připravili několik nápadů, které jsou opravdu šik a trendy.

damske prosivane vesty-foto do blogu-1200x500-23

Jak Nosit Vesty dámské?
Existuje mnoho způsobů, jak prošívanou vestu nosit. Dáme vám tipy a nápady, jak ji kombinovat s outfity, které vás v zimě udrží v pohodě. I s obyčejnou košilí bude vesta vypadat úžasně a univerzálně. Zbytek outfitu nechte ležérní a doplňte jej úzkými džínami, nebo kalhotami-skvěle se hodí náš model Älskar. To vyváží celý vzhled. Oživte si tuto sezónu prošívanou vestou a neformálním oblečením. Doplňky přidají outfitu na kráse a správné boty celý vzhled podtrhnou.

Podívejte se níže na nápady na outfity s prošívanou vestou. Ale než to uděláte, přečtěte si tyto rychlé tipy, které vám pomohou při stylizaci vaší prošívané vesty dámské:

Ujistěte se, že nosíte košile s úzkými rukávy místo volných, např. ty s baggy rukávy, protože ty by mohly váš outfit sestřelit.
Ujistěte se, že barva vaší vesty ladí s ostatním oblečením, moc neexperimentujte s barvami, protože vesta, která se nehodí, je horší než žádná vesta.
Pokud je vaše dámská prošívaná vesta o velikost větší, vemte si pásek aby jste celou postavu vytvarovala.
Nikdy si neoblékejte přes vestu kabát, jako byste to udělali se svetrem nebo kardiganem. Dámské vesty jsou samy o sobě svrchním oblečením, takže je nosíme, když není příliš zima. Přidání kabátu by vypadalo divně a zakrylo by krásu vaší dámské prošívané vesty.

damska vesta-fotky do blogu-canku-600x500 damska vesta prosivana dlouha-fotky do blogu-canku-600x500

 

Outfity s Prošívanou Vestou - 20 Šik Způsobů, Jak Nosit dámské vesty.

✔️ Prošívaná vesta + Džíny a košile
Tento outfit je perfektní na rande nebo i do kanceláře nebo do práce. Můžete si vzít skinny džíny s ohrnutými nohavicemi. K tomu černou košili (například naši Bonnie) a navrch prošívanou vestu s páskem. Jako doplňky si můžete vzít různobarevné kousky-například si švestkovou kabelku a stejně zbarvené botičky. Všichni víme, že bílá a černá spolu skvěle ladí, ať už máte na sobě cokoli, takže se nebojte vyzkoušet i tuto kombinaci.

✔️ Zimní Outfit s prošívanou vestou
Tento nápad na outfit je skvělý pro plány na poslední chvíli. Tyto kousky určitě máte vždy po ruce. Začněte s klasickými tmavě modrými džínami a k nim si oblékněte černé tričko s dlouhým rukávem, přes které si můžete obléci černou vestu dámskou. Tento outfit je perfektní kombinací černé a modré a hodí se na procházku, do posilovny nebo jen tak na nákup nebo na kafe.

✔️ Černé legíny a Krátká sukně s jednoduchým tričkem
Pokud je vaše dámská vesta trošku větší, nejlepším způsobem, jak ji využít, je stáhnout ji páskem. To prošívanou vestu krásně vytvaruje a udělá vám krásnou ženskou a sexy postavu. Zvláště pokud ji zkombinujete s krátkou a těsnou sukní a legínami. Přidejte svůdné boty na podpatku a nápadité šperky a jste připravena dobýt svět!

✔️ Dámská prošívaná vesta s LBD (malými černými)
Aby vás v zimních odpoledních slunečních paprscích trochu ochladilo, můžete si vzít malé černé šaty, přidejte khaki vestu, nebo béžovou dlouhou prošívanou vestu a vysoké kozačky a máte outfit ideální na rande, večírky nebo slavnostnější večeře!

damska kratka vesta-ruzova_fotky do blogu-canku-600x500 damska kratka prosivana vesta-cerna_fotky do blogu-canku-600x500

 

✔️ Zimní kombinace s barevným šátkem kolem krku
I jednoduchý černo-bílý outfit může ožít s trochou barvy. Černou vestu dámskou můžete kombinovat s jednoduchým bílým topem a černými kalhotami a přidat barevný šátek, aby byl outfit živější, zvláště v zimě, kdy všude převládají šedé barvy.

✔️ Krátká sukně s tričkem a kostkovaným šátkem
Sukni můžete skvěle sladit s prošívanou vestou pro teplejší zimní odpoledne. Využijte příležitosti ukázat nohy a vypadat úžasně aniž byste umrzly. Pokud se ochladí nebo zafouká, přidejte náš šátek Skye a váš outfit je kompletní!

✔️ Černé Úzké Kalhoty s Bavlněným Tričkem
Pokud plánujete průzkum divočiny během zimních prázdnin a chystáte se s přáteli do chaty v lese, nezapomeňte si sbalit nafukovací vestu na odpoledne, kdy slunce svítí a potřebujete trochu zahřát, ale ne příliš. Kombinujte béžovou prošívanou vestu s bílou košilí a černými kalhotami, abyste dokončili váš look. Přidejte vysoké boty a trochu zlatých šperků, aby byl outfit kompletní.

✔️ Dámská vesta a Skinny Džíny - Módní Outfit na Zimu
Dlouhé boty a kostkovaná košile vytvářejí nepřekonatelný kovbojský vzhled. Prošívaná vesta dodává celému outfitu zábavný prvek. Oblékněte si vaši oblíbenou kostkovanou košili, černou vestu a za přáteli nebo na schůzku s vaším přítelem nebo manželem během teplého podzimního odpoledne.

✔️ Dámská dlouhá vesta s kapucí a krásným šátkem
Je naprosto nezbytné se během chladných zimních dní udržet v teple. Vemte si váš oblíbený šátek a sladěte ho s prošívanou dámskou vestou, abyste vytvořily co nejdynamičtější zimní look! Sladěte šátek s vaším topem, kalhotami nebo vestou a jste připraveny vyrazit.

✔️ Vítězná Kombinace Černé a Zelené
Černá vesta dámská je klasika, která je v módě již desetiletí a bude v módě i v nadcházejících letech. Dámskou černou vestu můžete sladit téměř s jakýmkoli barevným oblečením, ale použití tmavě zelené se jeví jako ideální kombinace, protože nejenže vás to udělá štíhlejší a krásnější, ale také vám pomůže vyniknout mezi všemi bílými a šedými barvami během zimy! Přidejte trochu kožešiny nebo čepici, abyste si opravdu vytvořily pocit zimního ráje.

✔️ Stylový look s Džínami a Tričkem
Pokud plánujete výlet nebo jen na procházku s rodinou během vánočních prázdnin, máte ideální příležitost k dámské vestě použít džíny a tričko. Kombinujte světlou dámskou vestu s tmavým oblečením, aby opravdu vynikla. K tomu si obujte vysoké boty, abyste zůstala v teple, když se budete procházet městem s nejlepšími přáteli, nebo členy rodiny. Vlasy si upravte do lehkých vln, abyste dosáhla dokonale bezchybného vzhledu.

Dříve nebyly dámské prošívané vesty příliš oblíbené. Více byly preferovány bundy. Poslední sezónu se však vrací na výsluní a z prošívané vesty se stává plnohodnotný módní kousek, který vítězí na všech frontách. Ať už je to kvůli krásným materiálům, díky kterým je vesta skladná a lehká a nebo díky modernímu stylu, který její nositelku odlišuje od většiny kolemjdoucích, prošívané vesty jsou zkrátka trendy. Z prošívané vesty dámské se stal nezbytný kousek ve vašem šatníku. Jakýkoliv outfit s dámskou vestou může vypadat krásně a doufáme, že s outfity budete experimentovat a dáte nám vědět, co si o nich myslíte.

Celý sortiment dámských vest najdete zde.

handmade-modni atelier-big